Log ind

Lene som er vores model med pærefigur, hun har aldrig kunne få en kjole der passer, da hun typisk er en str 44-46 foroven og en 48-50 forneden. Vores kjoler til pærefigur er designet så de fremhæver taljen med en overskæring under brystet. Fra brystet er der så vidde som sikre en flot og behagelig pasform omkring hofter, bagdel og lår.
Britta er vores model med æblefigur. Da vi spurgte Britta om hun ville være model for os, reagerede hun med at det kunne vi godt glemme for ingen kjoler passer til hende. Brittas mål er næsten identisk omkring – bryst, talje og hofter. Det er en helt klassisk æblefigur, og by Viola kjoler designet til æblefigur tager derfor højde for denne type, uden at det bliver et telt. Et eksempel på det vi kigger på når vi designer kjoler til æblefigur er, at ofte er kjolen lidt længere foran end bagpå. Det gør at når kjolen kommer på falder den flot lige nede. De kjoler der er skåret under barmen har let rynk med en skjult elastik der hvor kjolen er skåret under barmen. Dette er for at skabe rummelighed under barmen. Vi har fået henvendelser fra nogle som ikke mener at overskæring på tværs klær dem. Muligt, men by Viola kjolerne til æblepigerne hvor vi skære på tværs under barmen, har netop et udtryk af figur. Med denne overskæring får man pludselig en adskillelse mellem barm og mave.
Laila som er vores model med stor barm, den figur vi kalder gulerodsfigur. Det er for de piger der typisk bruger en større størrelse for oven end forneden. Dvs. modsat pærefiguren. Karakteristisk for denne figur er at der skal være gode brystindsnit for hvis ikke kjolen bliver “trukket” lidt ind under barmen bliver det lynhurtigt til et telt.